Ads 468x60px

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Διαμαρτυρία του ΚΡΟΝΟΥ Νικαίας για την ακύρωση του αγωνίσματος XCR.

Προς  : Ε.Ο.ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ & ΜΕΛΗ Δ.Σ.
            Τ.Ε. – ΕΦΟΡΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ- ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Θέμα : Πανελλήνιο πρωτάθλημα MTB XCO XCR- DHI
Σχετ. : Έγγραφό σας αρ. πρωτ. 1576/4-7-2013

Κύριοι,
Με το ανωτέρω σχετικό στείλατε την προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος mtb, με έκπληξή μας διαπιστώσαμε ότι δεν αναφέρετε στην προκήρυξη το αγώνισμα του team relay, όπως αυτό φαίνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2013 της 15/1/2013 έκδοση 2.2 στην κεντρική ιστοσελίδα της ΕΟΠ.

Σε επικοινωνία τηλεφωνική που είχα με τον διευθυντή της ΕΟΠ κο Πέτσα με ενημέρωσε ότι δεν είναι σίγουρος ότι έχουμε πάρει απόφαση στο Δ.Σ. για την μη τέλεση του αγωνίσματος team relay. Όντας μέλος του Δ.Σ. και παρών σε όλες τις συνεδριάσεις, σαφώς συζητήθηκε το θέμα στο Δ.Σ. και αποφασίσαμε την τέλεση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MTB DHI μαζί με το αγώνισμα XCO & XCR σε καμία περίπτωση δεν αποφασίσαμε την ακύρωση του αγωνίσματος XCR.
Ο διευθυντής επικαλέστηκε το νέο αγωνιστικό πρόγραμμα με αρ. πρωτ. 1514/17-6-2013 που εστάλει από το email της ΕΟΠ την 26-6-2013 έκδοση 2.4, με επισημάνσεις όσον αφορά τις, Πανελλήνιες ημέρες νεολαίας, Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας ελίτ & το Διεθνές grand prix πίστας C3, καμία αναφορά δεν γίνεται για ακύρωση του πρωταθλήματος MTBXCR, αλλά απλά δεν αναγράφεται στην νέα έκδοση, αυτό δεν σημαίνει ότι το Δ.Σ. πήρε οποιαδήποτε απόφαση για ακύρωση του πρωταθλήματος MTBXCR.  
Ο Σύλλογός μας διαμαρτύρεται έντονα & ζητά την άμεση τροποποίηση της προκήρυξης του Πανελληνίου πρωταθλήματος MTB & να συμπεριληφθεί σε αυτή το αγώνισμα MTB-XCR το οποίο παραβλέφθηκε όπως διαπιστώνουμε.

Εν αναμονή άμεσης ενεργειών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: