Ads 468x60px

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Διεξαγωγή αγωνίσματος Team Relay στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2013

Διεξαγωγή αγωνίσματος Team Relay στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2013
Κύριε Πρόεδρε,
Σας ενημερώνουμε ότι, όσον αφορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2013, την προκήρυξη του οποίου λάβατε πρόσφατα, δεν είχε κατ’ αρχάς συμπεριληφθεί το αγώνισμα του Team Relay για τους εξής λόγους:

1. Το πρόγραμμα των αγώνων για τα δύο αγωνίσματα (Cross Country και Down Hill), κάλυπτε σχεδόν και τις τρείς ημέρες που είχαμε στη διάθεσή μας, ενώ διεξάγονται και σε διαφορετικό αγωνιστικό χώρο, που χρειάζεται αρκετός χρόνος για την μετακίνηση της αγωνοδίκου επιτροπής, αλλά και των ομάδων.
2. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν αναγνωρίζει το αγώνισμα του Team Relay, ως αγώνισμα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και ως εκ τούτου οι πρωταθλητές δεν λαμβάνουν τα ευεργετήματα (μοριοδότηση) που προκύπτουν από τον σχετικό νόμο.
Μετά από τις δίκαιες διαμαρτυρίες κάποιων Σωματείων και θεωρώντας ότι δεν πρέπει να αποκλείσουμε αθλητές οι οποίοι έχουν ήδη προετοιμαστεί για τη συμμετοχή τους στο αγώνισμα, η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Ο.Π. εισηγήθηκε και η Ομοσπονδία αποδέχθηκε να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας (Καρπενήσι, 19, 20 και 21 Ιουλίου 2013) την διεξαγωγή του αγωνίσματος Team Relay και να γίνει κάθε προσπάθεια πέραν του ωραρίου και από την αγωνόδικο επιτροπή.
Ζητάμε συγγνώμη, διότι δεν ενημερώσαμε εγκαίρως και οπωσδήποτε πριν σας στείλουμε την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος, έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί το πρόβλημα που προέκυψε.
Η νέα Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας 2013, στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται και το αγώνισμα του Team Relay, θα σας κοινοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.
ΕΟΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: