Ads 468x60px

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Αναστόπουλος: "Από κατήγορος, βρέθηκα κατηγορούμενος"

Στην πειθαρχική επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, παραπέμπονται την επόμενη Τρίτη (11/06) πέντε αθλητές και προπονητές μετά τον αγώνα που διεξήχθη στην Κρήτη, τα "Καζαντζάκεια" με συνδιοργανωτές τους ΠΟΗ Κάστρο, την ΕΟΠ και τον δήμο Ηρακλείου.
H κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή και γενικού διευθυντή της SP Βασίλη Αναστόπουλου:

"Δεν περίμενα ποτέ από κατήγορος να βρεθώ κατηγορούμενος για κάτι που δεν έκανα, όσοι ήταν παρόντες στο περιστατικό ή παρακολούθησαν το σχετικό βίντεο μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, πιστεύω ότι κατά την εξέτασή μου από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΟΠ θα φανεί εάν έχω κάνει κάτι το επιλήψιμο ή όχι, πάντως η χρονική στιγμή και το πλήθος των κλήσεων στην πειθαρχική μου γεννά πολλά ερωτηματικά".
 
Διαβάστε το κείμενο που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο πρόεδρος της SP Tableware και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠ, Παντελής Παπάζογλου:
"Με αναλήθειες του διοργανωτή των αγώνων στο Ηράκλειο της Κρήτης Νώντα Σαρρή παραπέμπονται στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΟΠ οι αθλητές Χατζάκης Παναγιώτης, Χαλκιόπουλος Παύλος και ο προπονητής Αναστόπουλος Βασίλης την Τρίτη 11/6/2013 το μεσημέρι στις 14:00 στα γραφεία της ΕΟΠ. Ζητάω από τους φίλους του αθλήματος που εκτιμούν την προσπάθεια των αθλητών και προπονητών αφού παρακολουθήσουν το σχετικό βίντεο και αφού διαβάσουν την απομαγνητοφώνηση να έρθουν για συμπαράσταση και να καταθέσουν την άποψή τους στα αρμόδια όργανα. Ιδιαίτερα απευθύνομαι στους αθλητές-συνοδούς των ομάδων που ήταν παρόντες στους αγώνες. Εκτός από αυτούς έχουν παραπεμφθεί την ίδια ημέρα και ώρα στην πειθαρχική επιτροπή ο αθλητής Δάντος Γιώργος διότι συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΜΤΒ Μάραθον με την φανέλα της Ελλάδας και ο προπονητής Μανιάτης Γιώργος διότι στον αγώνα σιρκουί της Μυκόνου ήρθε σε λεκτικό διαπληκτισμό με το νέο μέλος του ΔΣ της ΕΟΠ Σπανόπουλο Δημήτρη, πατέρα αθλητή. 5 πειθαρχικά σε μια ημέρα! Πανελλήνιο ρεκόρ και όλα αυτά παραποιώντας τα πρακτικά της συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΟΠ της 20/5/2013. Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν από τους αγώνες υψηλής σημασίας (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Μεσογειακοί Αγώνες) είναι άραγε τυχαίο ή κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την ενέργεια αυτή; Αν κάποιον δεν μπορείς να τον χτυπήσεις στα ίσια, μιας και τα ψηλά σκαλιά στο βάθρο είναι κατειλημμένα σχεδόν στο σύνολο των Ελληνικών αγώνων, μιας και οι μόνοι αθλητές που τιμούν Παγκοσμίως την Ελληνική ποδηλασία Αντοχής τα τελευταία χρόνια προέρχονται από την προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα μας, τον χτυπάς άνανδρα και ανέντιμα. Κύριοι, δηλώνω παρόν και έτοιμος να σας αντιμετωπίσω. Σας άνδρας προς άνδρα, μην τα βάζετε με τα παιδιά. Πολύ πιθανόν αύριο να βρεθείτε και εσείς σε δύσκολα μονοπάτια. Κάποιοι νομίζουν ότι θα φοβηθώ και θα τα παρατήσω. Με αυτά που κάνετε με πεισμώνετε περισσότερο και μου δίνετε δύναμη. Ο αγώνας είναι ακόμα στα καρούλια και το ετάπ θα είναι ατελείωτο!"
 
Πηγή contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: