Ads 468x60px

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Δύο χρυσά και δύο αργυρά ο Α.Ο. ΚΥΔΩΝ στην 5η Ανάβαση Μελιδονίου!

Απο Α.Ο. Κύδων


Δύο χρυσά και δύο αργυρά ο Α.Ο. ΚΥΔΩΝ στην 5η Ανάβαση Μελιδονίου!


Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 22.01.2012 ο φετινός αγώνας «Ανάβαση Μελιδονίου» που διοργάνωσε ο Π.Α.Σ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΑΤΛΑΣ» και η ΤΕΠΚ, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Μελιδονίου.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό ποδηλάτες από όλη την Κρήτη ξεκίνησαν στις 10.00 το πρωί από το Δημαρχείο Ρεθύμνου – Παραλία – Πλατανιάς – Σταυρωμένος – Βιράν Επισκοπή – Πέραμα – Μελιδόνι – και τερμάτισαν στο Σπήλαιο Μελιδονίου.
Οι ποδηλάτες του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας δύο χρυσά και δύο αργυρά μετάλλια ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την νέα ποδηλατική χρονιά 2012. Να σημειωθεί ότι η 5η Ανάβαση Μελιδονίου ήταν και ο πρώτος αγώνας με τον νέο προπονητή του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ Σάκη Καρούζο.
Πιο συγκεκριμένα χρυσό κέρδισε ο Τσουρουνάκης Στέλιος τερματίζοντας στην πρώτη θέση στους παίδες και αργυρό κατέχτησε ο Φραγκεδάκης Βασίλης παίρνοντας την δεύτερη θέση στην ίδια κατηγορία.
Χρυσό και για τον Βασίλη Φραγκιουδάκη για την πρωτιά του στην κατηγορία master β και τέλος αργυρό στον Καρούζο Σάκη για την δεύτερη θέση στους master α.
Καλή εμφάνιση αν και είναι στην αρχή της προετοιμασίας τους για την φετινή αγωνιστική σαιζόν πραγματοποίησαν οι έφηβοι Αποστολάκης Στέλιος 4ος, Περβολαράκης Δημήτρης 5ος, και Βλαζάκης Νίκος 7ος. Συνοδοί της αποστολής ήταν η Μπικουβαράκη Δήμητρα έφορος ποδηλασίας οι προπονητές Φραγκιουδάκης Αντώνης, Καρούζος Σάκης και ο Χατζάκης Μανόλης εκ μέρους της διοίκησης. Επόμενος αγώνας για τον Α.Ο. ΚΥΔΩΝ είναι στις 03-02-12 στην Αθήνα στο ΟΑΚΑ πίστα για τις μεγάλες κατηγορίες και αγώνας δρόμου την 04-02-12 στην ίδια περιοχή για τους μικρούς. Διοργανωτής και των δύο παραπάνω αγώνων είναι η χορηγός της ομάδος μας SP tableware.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Ποδήλατα IDEAL,SP tableware, μεταφορές-μετακομίσεις Fast movers, τρόφιμα - καφέδες Αφοί Φυτίλη, το ποδηλατάδικο του Αντώνη, Θ.Σχετάκης Α.Ε. είδη σπιτιού εργαλεία, την φρουταγορά Χανίων Γ.και Δ. Φρατζεσκάκης, το πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπείας Φραγκιουδάκη Βασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: