Ads 468x60px

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

UWCT ΝΕΑ ΙΟΥΝΙΟΣ‏

• Η Οργανωτική επιτροπή έχει τη χαρά να ανακοινώσει ότι έχει τις πρώτες εκατό δηλώσεις που θα παραστούν στη διοργάνωση του παγκοσμίου κυπέλλου.


• Οι κανονισμοί έχουν αλλάξει: Τώρα το 25% των συμμετεχόντων σε κάθε ηλικιακή κατηγορία θα έχουν τη δυνατότητα να προκριθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Για παράδειγμα. Εάν σε μία κατηγορία (ας πούμε τη 30-34) έχουμε 100 συμμετοχές, τότε οι 25 προκρίνονται αυτόματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

• Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν και άτομα με ειδικές ανάγκες! Οι συμμετέχοντες που θα αγωνιστούν μόνο με κανονικά ποδήλατα, έχουν τις ίδιες δυνατότητες μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες να προκριθούν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι υπόλοιπες κατηγορίες, για παράδειγμα, οι συμμετέχοντες με ποδήλατα καρέκλες, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν, από άλλο starting box, και χωρίς τη δυνατότητα να προκριθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

• Σύντομα θα έχουμε νέα που θα αφορούν τη εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια και συνθήκες μεταφοράς ποδηλάτων με αεροπλάνο.


• Παρακαλούμε προσπαθήστε να εγγραφείτε στον αγώνα το δυνατόν νωρίτερα. Επίσης , σας παρακαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του αγώνα και μέσω του Face book επιβεβαιώστε τη παρουσία σας αλλά και στείλτε ενημέρωση σε φίλους που έχετε.

• Μη ξεχάσετε στην εγγραφή σας να τσεκάρετε 1 € για την ΕΛΕΠΑΠ Χανίων. Ο διοργανωτής θα διπλασιάσει το τελικό ποσόν.

ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ UCI ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: