Ads 468x60px

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Επιτυχημένη η παρουσία της SPTableware στο Γύρο Ρουμανίας

Άκρως επιτυχημένη η παρουσία της ομάδας SPTableware στο ποδηλατικό Γύρο της Ρουμανίας που διεξήχθη από τις 4 έως τις 11 Ιουνίου. Ο Γύρος ήταν κατηγορίας 2.2, συνολικής χιλιομετρικής απόστασης 1350 χιλιομέτρων και με τη συμμέτοχη 74 αθλητών από 14 ομάδες, κυρίως από τις χώρες των Βαλκανίων και της Ιταλίας.




Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε κάθε μέρα στο Γύρο η SPTableware, με αιχμή του δόρατος τον Έλληνα πρωταθλητή Γιάννη Ταμουρίδη, ο όποιος πέτυχε μια νίκη σε ετάπ, δυο δευτέρες θέσεις και μια τρίτη. Παράλληλα έγινε κάτοχος της Kόκκινης φανέλας (σπρίντ ευθείας) της Λεύκης φανέλας, (σπρίντ τερματισμών), ενώ στη γενική βαθμολογία ήταν 2ος, με μόλις 14 δευτερόλεπτα διαφορά από τον πρώτο αθλητή Andrei Nechita.



Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας. Ο Christoph Springer ήταν κάτοχος της Πράσινης φανέλας (σπρίντ Ανάβασης) για 5 συνολικά μέρες ενώ στο 5 εταπ ήρθε 4ος,. Επίσης ο Mark O’Brien ήταν 6ος στη Γενική βαθμολογία. Αξιοσημείωτη και η παρουσία του Δημήτρη Πολυδωρόπουλου που σε ρόλο βοηθού κατάφερε να ολοκληρώσει τον Γύρο. Την επανεμφάνιση του έκανε ο Γάλλος αθλητής της ομάδας, Guillaume Pont μετά από τη τρίμηνη απόχη λόγο του σοβαρού τραυματισμού του, ενώ άτυχος στάθηκε ο Γιώργος Καράτζιος ο όποιος εγκατέλειψε λόγο προβλημάτων υγείας στο 3 ετάπ. Συνοδοί της ομάδας ήταν ο Γιώργος Μανιάτης (προπονητής), Νώντας Λαμπρακόπουλος (μηχανικός) και Δημήτρης Πορικός (μασέρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: