Ads 468x60px

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ποδηλατικός Μαραθώνιος

Ο Δήμος Αμβέρσας με τη στήριξη του Προέδρου της Φλαμανδικής κυβέρνησης Kris Peeters, του Προέδρου της Παραολυμπιακής επιτροπής Guillaune Gobert και του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Jacques Rogge, πραγματοποιεί Ποδηλατικό Μαραθώνιο τα έσοδα του οποίου θα δοθούν σε σχολεία για παιδιά με ειδικές ανάγκες.


Οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από το Mechelen του Βελγίου και θα τερματίσουν στην Λωζάνη μετά από στάση στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ποδηλατικός Μαραθώνιος θα καλύπτεται από συνεργεία της κρατικής Βελγικής τηλεόρασης, που θα συνοδεύει τους ποδηλάτες σε όλη τη διαδρομή.

Συγκεκριμένα οι ποδηλάτες θα διέλθουν από την Έδεσσα στις 14-6-2011, όπου και θα διανυκτερεύσουν. Σε συνεργασία με την Περιφερειακή ενότητα Πέλλας και με τον Δήμο Εδέσσης θα διοργανωθεί μία εκδήλωση – καλωσόρισμα των αθλητών.

Επόμενος σταθμός την Τετάρτη 15 Ιουνίου είναι η Θεσσαλονίκη, όπου και θα τερματίσουν το απόγευμα στο κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. (πρώην Νομαρχία). Το ωρολόγιο πρόγραμμα της 15-6-11 έχει ως εξής:

ΕΔΕΣΣΑ : 11:00 0 Km

ΠΕΛΛΑ : 13:00-14:00 50

ΔΙΑΒΑΤΑ : 15:10 77

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : 15:30 90

Οι ποδηλάτες θα κινηθούν μέσω της Μοναστηρίου – παραλιακή οδός (Λ. Πύργος) – στάση στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου - τερματισμός στους κήπους της Νομαρχίας (υποδοχή).

Την επόμενη 16-5-11 οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί από τη Θεσσαλονίκη (Ξενοδοχείο Εγνατία επί της Αντιγονιδών) με κατεύθυνση την Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: