Ads 468x60px

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Εξαιρετική εμφάνιση για τον Τζωρτζάκη Πολυχρόνη, στο 4ο ετάπ του Γύρου Σερβίας…

Εξαιρετική εμφάνιση για τον Τζωρτζάκη Πολυχρόνη, στο 4ο ετάπ του Γύρου Σερβίας…Νικητής του εταπ και πάλι ο Ιταλός σπριντερ Angelo Furlan (Christina Watches-Ofone) τερματίζοντας σε 5ω 25′ 03». Στην γενική προηγείται ο Ivan Stevic της Partizan Powermove για μόλις 2΄΄ του Δανού M...ichael Rassmussen (Christina Watches-Ofone).
Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης στην πρώτη θέση της κατάταξης για την πράσινη φανέλα κερδίζοντας και τα 3 ενδιάμεσα σπρίντ ευθείας στο σημερινό εταπ. Επίσης οι αφοί Μπούγλα, Απόστολος και Γιώργος έδειξαν και αυτοί την κλάση τους και κατάφεραν να πλασαριστούν στην 20άδα, κατέλαβαν την 13η και 15η θέση αντίστοιχα, σε ένα πολύ δυνατό και νευρικό αγώνα συνολικής απόστασης 233χλμ. με μέση ωριαία 43!!! Λίγο πιο πίσω, με πολύ μικρή διαφορά (1.30 λεπτό περίπου), βοηθώντας τα μέγιστα τους συναθλητές τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα, τερμάτισαν και οι αθλητές Ευσταθίου Κ. και Παπαδημητράκης Στ. στην 80η και 81η θέση.




5ο ΕΤΑΠ,

Nis – Sokobanja



Πολύ καλή απόδοση και στο 5ο ετάπ για τους αθλητές της KTM – Murcia kastro… Καλύτερη θέση κατέλαβε ο Γιώργος Μπούγλας, καθώς μπόρεσε και παρέμεινε στις μπροστινές θέσεις του γκρούπ κατακτώντας την 13η θέση…Έπειτα, στην 18η θέση τερμάτισε ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης ενώ στη 26η ο Απόστολος Μπούγλας. Με διαφορά 2 λεπτών έφτασαν και οι αθλητές Ευσταθίου Κ. και Παπαδημητράκης Στ.



Νικητής του αγώνα ήταν για ακόμη μια φορά ο ιταλός Angelo Furlan, με χρόνο 1ω 43′ 38»

Δεν υπάρχουν σχόλια: