Ads 468x60px

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Εντυπωσιακά δώρα στην επίσημη παρουσίαση της SP Tableware

Τη Δευτέρα, 19 Mαρτίου 2011, θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Tsirikos Bikes, στο Ν. Ψυχικό, η επίσημη παρουσίαση της Επαγγελματικής Ομάδας Ποδηλασίας, SP Tableware για το 2011. Γιατί, τι καλύτερο από ένα ποδηλατικό κατάστημα για την παρουσίαση μιας ποδηλατικής ομάδας;


Όλοι οι αθλητές της ομάδας, όλο το team, o προπονητής, ο Team Manager, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι χορηγοί αλλά και δεκάδες φίλοι της ποδηλασίας, θα συγκεντρωθούν σε μια φιλική εκδήλωση προκειμένου να παρουσιαστούν οι διακρίσεις και οι συμμετοχές της ομάδας για το 2010 ενώ ταυτόχρονα θα ανακοινωθούν οι στόχοι της SP Tableware για το 2011.

H SP Tableware ξεκίνησε για πρώτη φορά με την εγγραφή της στην Παγκόσμια Ένωση Ποδηλασίας το 2009 και από τους πρώτους κιόλας μήνες της αγωνιστικής της δράσης, γνώρισε αρκετές επιτυχίες και διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις.

Το 2010 υπήρξε μια σημαντική χρονιά για την ομάδα, με πολλές εκπροσωπήσεις στο εξωτερικό και συμμετοχές και διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις και αρκετές νίκες.

Στη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αθλητές αλλά και τους παράγοντες της ομάδας, να δουν τον εξοπλισμό και τα ποδήλατα και να μάθουν περισσότερα για την προετοιμασία μιας επαγγελματικής ομάδας ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Για το 2011, οι στόχοι είναι ακόμη υψηλότεροι, το ίδιο και οι προσδοκίες τόσο των αθλητών όσο και των χορηγών της ομάδας. Ο Τeam Manager, κος Γιώργος Λεβεντάκης πρόκειται να παρουσιάσει το πρόγραμμα της ομάδας για τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν τα «όπλα» της ομάδας για τους αγώνες – τα αγωνιστικά ποδήλατα και ο επαγγελματικός εξοπλισμός.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ειδικά για τους παρευρισκόμενους, οι χορηγοί θα κληρώσουν εντυπωσιακά δώρα:

1.Ένα frameset Ideal – στα χρώματα της ομάδας

2.Ένα ζευγάρι αγωνιστικά λάστιχα Michelin

3.Ένα ζευγάρι αγωνιστικά παπούτσια Shimano

4.Mια επίσημη στολή της ομάδας



Το κατάστημα Tsirikos Bikes, πάντα κοντά στους φίλους της ποδηλασίας, φιλοξενεί τη διοργάνωση ενώ το ποδηλατικό περιοδικό ΜΒΙΚΕ έχει αναλάβει την οργάνωση και την υλοποίηση της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε για ένα ευχάριστο, ποδηλατικό πρωινό, σε έναν κατεξοχήν ποδηλατικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: