Ads 468x60px

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

H SP TABLEWARE κατέκτησε τη 55η θέση το 2010

Η ομάδα της SP TABLEWARE κατέκτησε τη 55η θέση στη τελική βαθμολογία του Ευρωπαϊκού Καλενταρίου, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2010.

Η 55η θέση ήταν από τη βαθμολογία των Pro Continental ομάδων  των Continental. Σε αυτό τελικά βαθμολογήθηκαν τελικά 110 ομάδες από όλον τον κόσμο.

Το 2010 η ομάδα πέτυχε σπουδαίες επιδόσεις, για άλλη μία φορά.

Ο αθλητής της ομάδας Ιωάννης Ταμουρίδης εκτός από τη κατάκτηση της φανέλας του πρωτοπόρου στη τελική βαθμολογία της UCI, στη πίστα, από τα Παγκόσμια κύπελλα στο αγώνισμα των πόντων, στέφτηκε νταμπλούχος Πανελληνιονίκης τόσο στην ατομική χρονομέτρηση, όσο και στον Αγώνα της Αντοχής. Επίσης πέτυχε να κατακτήσει μερικές σημαντικές νίκες στη πρώτη τριάδα σε σημαντικούς αγώνες της Ευρώπης όλοι βαθμολογημένοι από τη UCI, όπως στο Γύρο Ρουμανίας, Γύρο Σλοβακίας στο γύρο Trofeu Agostinjo στη Πορτογαλία.

Επιπρόσθετα οι Κολομβιανοί αθλητές της ομάδας Walter Pedraza  Camilo Castiblanco,o Γάλλος ποδηλάτης Guillaume Pont, o Γερμανός ποδηλάτης Christoph Springer αλλά και οι Έλληνες ποδηλάτες Μανολης Δασκαλάκης, Βασίλης Σημαντηράκης  Γιώργος Καράτζιος πέτυχαν νίκες και κατέκτησαν τις φανέλες των καλύτερων αθλητών στους νέους και στα βουνά αλλά και σπουδαία πλασαρίσματα στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και τους διεθνείς γύρους.

Στη συμμετοχή της ομάδας στο ελληνικό καλεντάρι η κυριαρχία της ομάδας, θα λέγαμε αντικειμενικά ότι ήταν περίπου απόλυτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: