Ads 468x60px

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ‘’ΝIGHT CRETAN CRITERIUM’’

O ΠΑΣ Ρεθύμνης ‘’ΑΤΛΑΣ’’, με την υποστήριξη της εταιρείας αθλητικών εκδηλώσεων ‘’Sports Promotion Hellas’’, στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του Παγκοσμίου κυπέλλου ‘’Cretan Cycling Challenge’’ διοργανώνει  το διασυλλογικό αγώνα Cretan Night Criterion  & Young Challenge ένα  νυκτερινό αγώνα κριτέριουμ.

·         ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

 Σάββατο 26 Μαίου, ώρα εκκίνησης 18:15 - Πίστα Παρκ

·         ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ /ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις παρακάτω κατηγορίες:

1. ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ (Γεννημένοι 2000-2001): ΑΠΟΣΤΑΣΗ 9.200 χλμ. ( 8 στροφές) ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 18:15

2. ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (Γεννημένοι 1998-1999): ΑΠΟΣΤΑΣΗ 13.800 χλμ. (12 στροφές) ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 19:45

·         ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ: Κανονισμός. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον αθλητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν στους αγώνες του Παγκοσμίου κυπέλλου ‘’Cretan Cycling Challenge’’. Κάθε ποδηλάτης έχει δικαίωμα συμμετοχής εφόσον έχουν θεωρημένο το δελτίο τους για το 2012 . Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέσουν δήλωση συμμετοχής στην Οργανωτική Επιτροπή στο φαξ 28310 56698 & info@sphellas.com . Επειδή υπάρχει πλαφόν συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά  δήλωσης προτεραιότητας. Η δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία του ποδηλάτη ηλικία και τηλέφωνο επικοινωνίας.. Οποιοδήποτε άτομο, που δεν δηλώσει συμμετοχή δεν έχει δικαίωμα να λάβει μέρος.

Περιγραφή διεξαγωγής αγώνα: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο (2) προκριματικές σειρές, των 15 στροφών (17.250 χλμ.).  Ωρα εκκίνησης 1ης σειράς 18:45. Ωρα εκκίνησης 2ης σειράς 19:15. Ο αριθμός της κάθε σειράς θα εξαρτηθεί από τους αθλητές που θα δηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής. Ο διοργανωτής θέτει σαν ανώτατο όριο συμμετοχής τους πρώτους 70 ποδηλάτες που θα εγγραφούν παράλληλα για το παγκόσμιο κύπελλο, όπου θα χωριστούν σε δύο σειρές. Ο διαχωρισμός των σειρών θα γίνει σύμφωνα με τη μερική  βαθμολογία των αθλητών, από την τελευταία βαθμολογία που θα έχει εκδώσει η  στατιστική της Ε.Ο.Π.

Ο τελικός θα διεξαχθεί σε απόσταση 30 στροφών (34.500χλμ) με τη συμμετοχή των 12 καλύτερων ποδηλατών της κάθε προκριματικής σειράς, στις 20:45 μ.μ.

·         Απονομές θα διεξάγονται μέσα στη Πίστα Παρκ μόλις ανακοινώνονται τα επίσημα αποτελέσματα του κάθε αγώνα.

·         Τα βραβεία θα ανακοινωθούν σύντομα και θα περιλαμβάνουν υψηλά χρηματικά έπαθλα στους 3 πρώτους αθλητές της κατηγορίας Ανδρών – Εφήβων. Στις κατηγορίες Μινι Μεγάλα & Παμπαίδες θα δοθούν στους 6 πρώτους αθλητές τα παρακάτω:

-          Πρώτος νικητής – Κύπελλο, μετάλλιο, δίπλωμα

-          Δεύτερος νικητής – Μετάλλιο, δίπλωμα

-          Τρίτος νικητής – Μετάλλιο, δίπλωμα

-          Τέταρτος, Πέμπτος, Εκτος – Μετάλλιο, δίπλωμα

Ο διοργανωτής σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους κανονισμούς του αγώνα, εάν παραστεί ανάγκη, κάτι που θα ανακοινωθεί εμπρόθεσμα. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή.

Ο διοργανωτής σύλλογος δεν φέρει καμμία ευθύνη για τυχόν φθορές ή απώλειες υλικών ή ποδηλάτων πριν, κατά και μετά τη διάρκεια των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: