Ads 468x60px

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Πόνος για τον ποδηλάτη που "έσβησε" αβοήθητος στην άσφαλτο

Όταν ο 37χρονος βρέθηκε πεσμένος στον δρόμο και δίπλα του ένα ποδήλατο, όλοι πίστεψαν πως ήταν θύμα τροχαίου. Η πραγματικότητα όμως ήταν διαφορετική...
Αντιμέτωπες με την εξιχνίαση ενός ακόμη εγκλήματος βρίσκονται οι διωκτικές αρχές στα Χανιά. Αργά το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης σε δρόμο στην περιοχή των Κατσιφαριανών, βρέθηκε πεσμένος και σοβαρά τραυματισμένος ένας άνδρας ενώ δίπλα του υπήρχε ένα ποδήλατο.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 37χρονο Χανιώτη με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, αλλά κατα την διακομιδή του στο νοσοκομείο, ο 37χρονος υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.
Όμως το είδος των τραυμάτων προκάλεσαν τις υποψίες της αστυνομίας και στο σημείο του υποτιθέμενου τροχαίου μετέβη ο Ιατροδικαστής κ.Σταμάτης Μπελιβάνης και αρμόδιο συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αυτοψία διαπιστώθηκε πως τα τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, προέρχονταν από δολοφονικά χτυπήματα αγνώστων, που τελικά προκάλεσαν τον θάνατο του νεαρού.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, απο τους αστυνομικούς εξετάζονται δύο ενδεχόμενα. Είτε ο 37χρονος να χτυπήθηκε απο άγνωστο ή άγνωστους στο συγκεκριμένο σημείο και να στήθηκε σκηνικό τροχαίου, είτε να τον χτύπησαν αλλού και να τον μετέφεραν εκεί στήνοντας το σκηνικό του τροχαίου.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες εξετάζεται και το ενδεχόμενο, ο 37χρονος να έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού "για τα μάτια μιας γυναίκας" με αποτέλεσμα να υποστεί θανάσιμα τραύματα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.


πηγή: NewsKosmos.Com/news.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: