Ads 468x60px

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ρεκόρ συμμετοχών στο 3ο ATHENS TRACK GRAND PRIX 2012‏

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ 3Ο ATHENS TRACK GRAND PRIX 2012
140 αθλητές από 23 σωματεία από όλη την Ελλάδα έδωσαν ραντεβού το Σάββατο 7/4/2012 στο Athens Track Grand Prix 2012δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό σε έναν αγώνα που τα είχε όλα, δύναμη, ρυθμό και ενθουσιασμό.

Οι καλύτεροι αθλητές της πίστας πρωταγωνίστησαν με τον Γιάννη Σπανόπουλο (ΠΕΛΟΤΟΝ) να κυριαρχεί στο αγώνισμα των Πόντων Ανδρών-Εφήβων παίρνοντας 6 από το10 σπρίντ και τον Γιώργο Μπούγλα(ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ) στο αγώνισμα Σκράτς Ανδρών-Εφήβων. Στις υπόλοιπες κατηγορίες νικητές αναδείχτηκαν
§ Ζήσης Σούλιος (ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ) στα αγωνίσματα Πόντων και Σκράτς της μικτής Παίδων-Κορασίδων-Νεανίδων
§ Αναστάσιο Αντωνόπουλο(ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΓΣ) στα αγωνίσματα Ατομικής Καταδίωξης και Ατομικής Χρονομέτρησης Παίδων
§ Σοφία Κατσούλη (ΠΕΛΟΤΟΝ) στα αγωνίσματα Ατομικής Καταδίωξης και Ατομικής Χρονομέτρησης Κορασίδων
§ Γεωργία Κουτσονικολή (ΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ) στο αγώνισμα Ατομικής Χρονομέτρησης Νεανίδων
§ Γιολάντα Χατζάκη (ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES) στο αγώνισμα Ατομικής Καταδίωξης Νεανίδων
§ Κωνσταντίνο Κωνσταντούρα(ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ) στο αγώνισμα Σκράτς Παμπαίδων-Παγκορασίδων
§ Βασίλη Δημητρόπουλο(ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ) στο αγώνισμα 200μ ταχύτητας Παμπαίδων-Παγκορασίδων
§ Ανδρέα Καλαθένο (ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ) στο αγώνισμα τ200μ ταχύτητας Μινι
Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν μετάλλια στους νικητές ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλησης και Νεολαίας κ. Ξενοφώντας Κυριακόπουλος,ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και Αντιπρόεδρος της ΕΟΠ κ. Θανάσης Τζήμας, ο Ταμίας της ΕΟΠ κ. Πάνος Πριστούρης, ο Πρόεδρος της ΕΠΟΣΚ κ. Αλέξανδρος Κελόγλου, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Λαμπράκη κ. Γρηγόρης Λαμπράκης και ο Πρόεδρος Ινεπολιτών και Νεαπολιτών κ. Γιάννης Ηλιού.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που έκαναν δυνατή την διοργάνωση του ATHENS TRACK GRAND PRIX, τον κ. Φρειδερίκο Φιλιππούση τoυ ποδηλατικού καταστήματοςFrederikBikes, τον κ. Βασίλη Σοφρώνη της εταιρείας
ETCETERA Συστήματα Ασφάλειας Προσωπικού,τον κ. Θάνο Γεωργίου της αλυσίδας βιβλιοπωλείων Βιβλιοκίνηση, την PIZZA FAN που προσέφερε πίτσες στους αθλητές στο πλαίσιο της καμπάνιας κοινωνικής προσφοράς της καθώς και την εταιρεία GapTVfacilities και την παρουσιάστρια της εκπομπής ΠοδηλατοΔράσεις του ΣΚΑΙ κα Αφροδίτη Σημίτη για την εκτενή κάλυψη του αγώνα και την αναλυτική παρουσίαση των αγωνισμάτων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στην Αγωνόδικο Επιτροπή που συνέβαλλε στην επιτυχία της διοργάνωσης, αλλά περισσότερο από όλους ευχαριστούμε τους αθλητές και τα σωματεία που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους καθώς και τους θεατές που υποστήριξαν με την παρουσία τους την προσπάθειά μας.

Για μας, τους αθλητές και τα μέλη του ΠΕΛΟΤΟΝ, το 3οATHENS TRACK GRAND PRIX 2012 σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας πορείας που μας βρίσκει ενωμένους και δυνατούς να αγωνιζόμαστε ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.Ελπίζουμε να μας στηρίξετε στην προσπάθεια αυτή και να είσαστε μαζί μας και στην επόμενη διοργάνωση του ATHENS TRACK GRAND PRIX 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: