Ads 468x60px

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Στον αγώνα της πρόκρισης η Ολυμπιακή ομάδα ποδηλασίας

Το 2011 είναι ολυμπιακή χρονιά για όσους θα «κυνηγήσουν» το εισιτήριο για τους Αγώνες του Λονδίνου. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα ποδηλασίας πίστας που θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της από την Αυστραλία. Η Εθνική αρχίζει το ταξίδι της από τη Μελβούρνη, όπου το διάστημα 2 με 4 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η πρώτη διοργάνωση της σειράς των Παγκοσμίων Κυπέλλων, που αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του 2012 στη βρετανική πρωτεύουσα. Η ελληνική αποστολή αναχώρησε για την Αυστραλία, έτσι ώστε να εγκλιματιστεί στις νέες συνθήκες, έχοντας στη σύνθεσή της τον Χρήστο Βολικάκη, ο οποίος επιστρέφει έπειτα από δύο μήνες σε μεγάλο αγώνα, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Ο Ζαφείρης Βολικάκης μαζί με τους Σωτήρη Μπρέτα και Κώστα Χριστοδούλου θα επιδιώξουν να ανέβουν επίπεδο, ενώ υψηλές προσδοκίες υπάρχουν για τις δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριές μας, Αγγελική Κουτσονικολή και Δήμητρα Πατάπη, μετά την άκρως επιτυχημένη χρονιά που είχαν.

Η ελληνική ομάδα αποτελείται από τους: Άιναρς Κίκσις (προπονητής), Μιχάλης Ταμανάκιας (μηχανικός), Χρήστος Βολικάκης, Ζαφείρης Βολικάκης, Σωτήρης Μπρέτας, Κώστας Χριστοδούλου, Αγγελική Κουτσονικολή και Δήμητρα Πατάπη.
πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: